Våre selskapsmenyer

Våre selskapsmenyer er komponert med tanke på våre norske tradisjoner med utnyttelse av de råvarene som vi har i sesong. Vi har også en forkjærlighet for bruk av konserveringsmetoder som har vært brukt for å konservere, utnytte og tilberede råvarene på best mulig vis.

Vi tilstreber at alle våre råvarer er produsert av leverandører og bearbeidet av bedrifter vi har rundt oss her i fantastiske Ryfylke

Festmeny

Presset bog av Ryfylkelam i lefse m/ Sennep
- - -
Sprø potetvaffel med ryfylkerøre og rogn
- - -
Kremet Byggotto med rosmarin glaserte gulrøtter og betaost

Røkt Rødbet tartar med ristede gresskarkjerner
- - -
Knuste sprø poteter med rømme og lakserogn
- - -
Svine Riette med syrlig krydderkål

Butterdeig med røkelakskrem og dill
- - -           
Pepperost med glaserte beter og rugknas
- - -   
Syltet kveite og krydderkål